Om oss

Bakgrunn

Sunnhordland Sandblåsing AS ble etablert i 1985 av gründer Kjell Huseth og som fortsatt er hovedaksjonær og aktiv i selskapets ledelse. 

Sunnhordland Sandblåsing har siden`85 utført overflatebehandling for store og små kunder på Vestlandet.

Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets stadig økende krav og investerer i fremtidsrettet utstyr for å kunne utføre arbeidsoppgaver kostnadseffektivt og med høyeste kvalitet. Med bransjens mest moderne utrustning i ryggen, kan vi forsikre om at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet og at Sunnhordland Sandblåsing AS er et sikkert valg innen alle typer overflatebehandling. Vi er et seriøst og velrenommert selskap som driver med flere spesialiteter innen overflatebehandling og vakuumteknikk. Vi har eget verksted og produksjonsområde på Årskog Industriområde i Fitjar Kommune.

Administrasjonskontoret ligger på Eldøyane Næringspark i Stord Kommune.

Utskrift E-post

HVEM ER VI?

Sunnhordland Sandblåsing stiftet i 1985 av gründer Kjell Huseth, vi er en korrosjonsentreprenør som har spesialisert oss innen tradisjonell sandblåsing, sprøytemaling, metallisering, UHT Spyling og vakuum teknikk.

HVA GJØR VI?

Vi utfører alt innen overflatebehandling; sandblåsing, metallisering, sprøytemaling, UHP eller UHT spyling med håndpistol og radiostyrt Spiderjet, vakumteknikk og transport.
Vi er spesialisert oss på Tankblåsing og UHP spyling med selvklyvende spyledisk med stor kapasitet og uten utslipp. 

KONTAKT OSS

Sunnhordland Sandblåsing AS
Eldøyane 160
5411 STORD

Telefon: +47 53 45 77 90
Faks: +47 53 45 77 91
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.